avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

doresc sa stiu in cit timp angajatorul comunica unei persoane raspunsul la o cerere de demisie.
care este termenul de raspuns??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 10 Noiembrie 2015
1. Demisia opereaza incetarea contractului de munca, in mod unilateral, fara a fi necesara aprobarea acesteia de catre angajator.

2. Contractul individual de munca inceteaza la data expirarii termenului de preaviz.

Prin urmare, angajatorul ia act la cunostinta de demisia dvs si nu o aproba, iar singurul lucru pe care-l poate face pe cerere este sa mentioneze "cu sau fara preaviz".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de demisie roxana.1 roxana.1 Buna ziua, Doresc sa stiu ce pot face in cazul in care am inaintat o cerere de demisie iar aceasta nu a fost aprobata. Am fct de conducere si ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Refuz acceptare demisie. drago55 drago55 Bună ziua Întâmpin o problema la locul de muncă, mai exact, am găsit un job, în același domeniu , mai aproape de casă, care îmi permite să elimin ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz bondoroir bondoroir Buna ziua, Sunt angajat in domeniul privat si as dori raspuns la trei intrebari care ma framanta.In urma cu cateva zile mi-am depus demisia cu mentionarea ... (vezi toată discuția)