avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua , bunicul meu a murit, si acuma trebuie sa facem succesiunea actelor, mama mea este singura mostenitoare dar avem o problema, pe titlul de proprietate numele bunicului valcan este cu i din i (eliberat in 1991) iar pe buletin este cu a din a ( eliberat in 1982) acelasi lucru este si pe certificatul de deces, credeti ca la eliberarea ajutorului de inmormantare si la titlul de succesuine voi avea probleme la intocmirea actelor ?
Cel mai recent răspuns: vasilesorin86 , utilizator 23:26, 10 Noiembrie 2015
pe titlu ar trebui sa apara si localitatea si nr casei, incercati sa dovediti cu asta ca e acelasi nr de casa....daca apare, daca nu, cereti de la comisia locala, actele ce au stat la baza emiterii titlului de proprietate pentru a dovedi ca este identitate de persoana.
dar poate nu veti avea nevoie , depinde de notar.
succes
Va multumesc frumos si sper sa nu intampin probleme !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla ce avocat reprezinta paratorul intr-un proces? Tlorin Tlorin Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate afla cine este avocatul partii paratoare dintr-un proces civil, cine poate avea acces la aceste informatii si cum ... (vezi toată discuția)
Titlu de mostenitor nenea toto nenea toto buna ziua intrun proces de restituire a unui teren ni-sa cerut titlul de mostenitor dupa Bunica . bunica a murit ,au ramas 2 copiii ,mama si fratele ei,au ... (vezi toată discuția)
Valoarea unei adeverinte de proprietate moraru alexandru moraru alexandru In anul 2002 Comisia locala de fond funciar a eliberat pe numele unei matusi o adeverinta de proprietate ,in calitate de mostenitoare a mamei sale.In realitate ... (vezi toată discuția)