avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat fiscal primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat fiscal primarie

Buna ziua,

Stau in chirie intr-o locuinta sociala la Primarie.Anual se refac contractele de inchiriere,anul acesta pentru a ne putea ridica contractele Primaria ne cere obligatoriu certificatul fiscal de la ei.
Poate sa ma lamureasca cineva este obligatoriu prezentarea acestui certificat,tinand cont ca pana acum nu ne-a fost cerut,si cum pot sa nu-l prezint(vor sa mai platim alti bani care sa intre tot in contul lor)?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:56, 21 Iulie 2009
Taxa pentru eliberarea certificatului fiscal este de 4 RON. Cred ca si un cersetor si-i poate permite! fara suparare!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creare fond chirie sorindeva sorindeva Buna ziua.Platesc chirie intr-o locuinta sociala incepand cu luna septembrie 2014.Atunci am depus intr-o banca chiria anticipata pentru 3 luni la cerinta ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala MioaraEnache MioaraEnache Buna ziua! Am 30 de ani, provin de la Casa de Copii , sunt divortata si am in intretinere un copil minor.Locuiesc intr-un imobil alocat de primarie pentru care ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare plata chirie in mapn nemesckiveronica nemesckiveronica sunt salariat in MAPN, pana cum am beneficiez de plata chiriei, numai ca apartamentul urmeaza a fi vandut unui cumnat,(care este de acord sa-l inchirize in ... (vezi toată discuția)