avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Spor munca vatamatoare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Spor munca vatamatoare

buna ziua! as dori sa ma lamuriti si pe mine in urmatorul caz: in sectorul bugetar salariile de baza sunt cele din og 8/2010, reactualizate la nivelul salariului minim brut in plata in fiecare an. As dori sa imi precizati in cazul unui muncitor tr.II in og 8 salariul de baza este 792 , sporul de vechime este 25%, adica 198 lei, iar cand sporul de vechime a fost introdus in salariu , un muncitor II avea un salariu de baza de 990, in urma majorarii sal.minim acesta va avea un salariu de baza de 1050 lei .intrebarea mea este : la ce salariu ii calculez eu sporul pt munca vatamatoare la 792 sau la 1050.mentionez faptul ca sunt in ceata pt ca unii mi-au zis de 792 , iar altii de 1050, care practic este noul lui salariu de baza(care include si vechimea in munca).

Alte discuții în legătură

Spor pt munca vatamatoare buiavasi buiavasi buna dimineata! as dori sa imi precizati si mie daca sporul pt munca vatamatoare este considerat spor in afara salariului de baza, din cate stiu eu da, si la ... (vezi toată discuția)
Salarizare ghiocelioana ghiocelioana aplicare hg 1051/2008-sporuri incluse in salariul de baza (vezi toată discuția)
Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)