buna ziua . am angajat o doamna avocat pt redactare , motivare Apel. Insa aceasta nu a scris tot ce eu doresc sa cer prin acel apel , deci a omis niste pretentii ale mele . Intrebare - mai pot emite alte pretentii cand va avea loc prima sedinta sau este prea tarziu ? Astept din zi in zi prima infatisare . multumesc anticipat .
Buna ziua,
Daca doamna avocat nu a trecut anumite lucruri inseamna ca: fie nu erau posibile legal fie a omis.
Avocatul nu poate sa-si permita sa treaca, uneori, toate dorintele clientului daca nu sunt justificabile. El semneaza, nu?
Dumneavoastra puteti sa formulati un memoriu in cate exemplare trebuie si sa-l depuneti in numele dumneavoastra in instanta la prima infatisare.
Acele aspecte pe care spuneți că nu le-a indicat avocata sunt motive pe care le-ați mai invocat și la instanța de fond? Dacă da, atunci instanța se va pronunța oricum și asupra lor. Dacă nu, va interveni decăderea - în acest caz, nu veți mai putea invoca motive, mijloace de apărare sau dovezi noi, față de cele pe care le-ați invocat deja prin cererea de apel.
Puteți încerca formularea unei completări a motivelor de apel, mai ales dacă chestiunile pe care doriți să le adăugați sunt simple explicații sau lămuriri ale criticilor sentinței de fond.
Apel litigii de munca
vigu34
Buna dimineata! Intentionez sa declar apel impotriva unei Hotarari a primei instante, care mi-a fost nefavorabila (litigiu de munca). M-ar interesa sa stiu, ... (vezi toată discuția)