avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... capat de cerere ramas la nivel de critica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

capat de cerere ramas la nivel de critica

buna seara .intr-un partaj judiciar unele cerinte ale mele au fost depuse tarziu si nu s-au mai putut partaja (asa scrie in hotarare Apel ) , iar o alta pretentie a mea (pretentie care a fost omisa de instanta de fond ) , a fost redactata la Apel ca si critica cand defapt trebuia ceruta acea pretentie in motivarea Apelui (desi reprezinta motiv de Apel , acest lucru nu a fost cerut in motivele Apelului decat sub forma de critica ). INTREBARI - ACESTE PRETENTII SE MAI POT CERE SEPARAT IN ALT DOSAR ? SE VA CONSIDERA AUTORIT DE LUCRU JUD DACA LE CER IN ALT DOSAR ? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:27, 13 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Autoritate de lucru judecat exista daca sunt indeplinite cumulativ trei conditii:identitate de parti,obiect si cauza si, instanta s-a pronuntat pe fondul cauzei printr- o hotarare definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru recuperarea cheltuielilor de judecata ? socrate111 socrate111 in cazul in care motivarea Instantei de recurs in completarea dispozitivului deciziei Tribunalului privind acordarea cheltuielilor de judecata ,[cerute in ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii miniona20 miniona20 Dupa primirea hotararii la judecarea in fond, pot introduce o actiune in pretentii astfel incat sa completez ceea ce nu-mi convine la hotararea primita ? (vezi toată discuția)
Bunuri omise carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua. Am dezbatut o succesiune . La fond cand s-a impartit activul si pasivul , , instanta a omis sa inlature din totalul cheltuielilor de inmormantare si ... (vezi toată discuția)