avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNURI OMISE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNURI OMISE

Buna ziua. Am dezbatut o succesiune . La fond cand s-a impartit activul si pasivul , , instanta a omis sa inlature din totalul cheltuielilor de inmormantare si pomeniri ajutorul de inmormantare primit de reclamant , acest lucru fiind recunoscut in interogatoriul reclamantului. La Apel am luat alta avocata iar aceasta pur si simplu l-a omis sa-l ceara prin cererea de apel depusa de dansa . Instanta a sustinut in hotarare Apel ca acest capat de cerere a fost adus ca si critica dar nu s-a cerut inlaturarea lui prin cererea de apel depusa de avocata mea . Deci l-a omis sa-l scrie in cerere. Astfel am suportat plata a jumatate din cheltuieli , desii eu nu am ridicat din ajutorul de inmormantare nici un leu. Partea adversa a luat acest ajutor . INTREBARE - pot cere in alt dosar sa se faca dreptate in privinta ajutorului de inmormantare , respectiv reclamanta sa-mi dea jumatate din acesti bani ? pt ca eu am fost executata silit sa achit jumatate din acest pasiv , iar reclamanta a ridicat tot ajutorul plus ultima pensie ? Se va considera autoritate de lucru judecat acest ajut de inmormantare pt ca nu s-a cerut prin omitere partajarea lui ? Multumesc anticipat.
Hotararea are autoritate de lucru judecat , nu mai puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare carsteaverginica carsteaverginica buna ziua , in urma unui partaj succesoral am fost obligata sa suport un pasiv in cota de jumatate (cheltuieli de inmormantare si pomeniri) , desii am aratat ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face ? carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua. Am dezbatut o succesiune in care au fost transate cheltuielile de inmormantare si pomeniri. In urma interogatoriului partea adversa a recunoscut ca ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei de interes ContSters222775 ContSters222775 Buna seara, Pot invoca cu succes in recurs la Curtea de Apel (ultima mea cale de atac) exceptia lipsei de interes intr-un proces de anulare a unui ... (vezi toată discuția)