Buna ziua. Am dezbatut o succesiune . La fond cand s-a impartit activul si pasivul , , instanta a omis sa inlature din totalul cheltuielilor de inmormantare si pomeniri ajutorul de inmormantare primit de reclamant , acest lucru fiind recunoscut in interogatoriul reclamantului. La Apel am luat alta avocata iar aceasta pur si simplu l-a omis sa-l ceara prin cererea de apel depusa de dansa . Instanta a sustinut in hotarare Apel ca acest capat de cerere a fost adus ca si critica dar nu s-a cerut inlaturarea lui prin cererea de apel depusa de avocata mea . Deci l-a omis sa-l scrie in cerere. Astfel am suportat plata a jumatate din cheltuieli , desii eu nu am ridicat din ajutorul de inmormantare nici un leu. Partea adversa a luat acest ajutor . INTREBARE - pot cere in alt dosar sa se faca dreptate in privinta ajutorului de inmormantare , respectiv reclamanta sa-mi dea jumatate din acesti bani ? pt ca eu am fost executata silit sa achit jumatate din acest pasiv , iar reclamanta a ridicat tot ajutorul plus ultima pensie ? Se va considera autoritate de lucru judecat acest ajut de inmormantare pt ca nu s-a cerut prin omitere partajarea lui ? Multumesc anticipat.