avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces iesire din indiviziune apartament
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces iesire din indiviziune apartament

Buna ziua ! Impreuna cu fratele meu, mostenim 38%( fiecare 19%) dintr-un apartament in Craiova, care ar avea o valoare de piata de 160.000 lei (35000 euro ).Al treilea proprietar majoritar cu 62 %, ne ofera o suma prea mica pentru cumpararea cotei noastre si ne spune ca la proces am cheltui mult. Ce sume ar trebui sa platim la proces, ce cheltuieli aproximative am avea cu avocatul ? Si daca am putea obliga proprietarul cu 62%, la vanzarea apartamentului .

Alte discuții în legătură

Imartire apartament mostenit gordojmu gordojmu Buna ziua ! Ce presupune un proces de iesire din indiviziune apartament ? Ce cheltuieli presupune ? Suntem doi mostenitori cu cate 19 % (total 38 % ) care ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament prin prima casa de la parinti Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, In primul rand vreau sa mentionez ca mai am un frate. In momentul de fata locuiesc cu parintii intr-un apartament de 3 camere. Apartamentul este ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota indiviza imobil mango mango Printr-un certificat de mostenitor detin 3/8 cota indiviza dintr-un imobil (un apartament de 2 camere). As dori sa vand aceasta parte sau sa obtin despagubirea ... (vezi toată discuția)