avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

O intrebare simpla !! La un salariu brut de 1050 ron , cat trebuie sa fie salariul net ? Din cate am vazut eu ar tebui sa fie ceva la 777 ron ! Angajatorul meu mi-a dat adeverinta pt. o banca su suma neta de 740 ron . Cei de la banca mi-au spus ca , daca era trecuta o suma cu 20 lei mai mare pe adeverinta era ok !!
Cel mai recent răspuns: adilaur , utilizator 14:23, 13 Noiembrie 2015
Buna seara,
Salariul net ar trebui sa fie 776 lei, cu o deducere de baza de 250 lei, fara alte retineri din salariu. Daca primiti tichete de masa se va retine din salariu impozitul aferent tichetelor.
Solicitati sa va prezinte modul de calcul al salariului.
Buna seara , si multumesc pt. raspuns ! Da , primesc bonuri , totusi la 180 ron bonuri ...ca medie lunara... sa scazi 34 ron ..cred ca este cam mult !! Nu conteaza cate bonuri iau 20-23 netul este acelasi ! Oare , de ce firma nu doreste sa plateasca contravaloarea bonurilor la salariu ???
Buna seara,
La 20 de tichete in valoare de 188 lei se retine un impozit de 30 lei.....deci salariul dvs e corect calculat.
Tichetele de masa nu reprezinta drepturi salariale ci doar sunt asimilitate salariului in vederea impozitarii.
Ok... am inteles si ...va multumesc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa bonaparte bonaparte de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul . e ... (vezi toată discuția)
Se rețin bani din salariul meu pentru bonuri de masa Forța Forța Este legal ca din salariul pe care l-am negociat cu un an de zile în urmă să îmi oprească 310 Ron pentru bonuri de masa ? Adică ele nu se dau ca un fel ... (vezi toată discuția)
Salariu minim vasilizaitev vasilizaitev Buna ziua. Am avut o discutie cu mai multe persoane pe tema ``Salariu minim in Romania`` , va intreb si pe voi, X-ulescu muncitor necalificat are salariu ... (vezi toată discuția)