avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu fara plata crestere copil dupa reluarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu fara plata crestere copil dupa reluarea activitatii

Buna ziua,

M-am intors in activitate dupa concediu pt cresterea si ingrijirea copilului pana la 1 an si doresc sa reintru in cic dupa implinirea varstei de 1 an conform art 6 din oug 111/2010,
Intre timp vreau sa-mi iau si zilele de CO restante din anul 2014, si dupa terminarea lor, sa reintru in cic, dar angajatorul imi spune ceva ca puteam doar sa-mi prelugesc cic-ul, inainte de expirare, nu sa reintru.
Se poate asa?
Cel mai recent răspuns: criman , utilizator 19:43, 11 Noiembrie 2015
multmumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire in cic posibila?? doragrey doragrey Buna ziua Am un bebe de 9 luni, nascut in septembrie 2012; am optat pentru CIC 1 an si m-am intors la 1 iunie. Din pacate au aparut anumite probleme care ... (vezi toată discuția)
Revenire in cic (de la alt angajator decat cel initial) ancusibi ancusibi Buna ziua, Am optat pentru CIC 1 an, ar fi trebuit sa revin la birou pe 27 mai, dar intre timp am primit o alta oferta mai avantajoasa financiar de la alta ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil r0xxyana r0xxyana Buna ziua. Daca la depunerea dosarului de indemnizatie pentru cresterea copilului am optat pentru perioada de 1 an, mai pot schimba aceasta optiune astfel ... (vezi toată discuția)