Buna ziua,
Va rog frumos, am nevoie de un model de calcul salariu (eventual in format excel daca se poate).
Venitul net obtinut lunar de la asociatia de proprietari este de 200 lei. Vreau sa stiu ce impozite trebuie sa retina si sa plateasca asociatia catre bugetul statului (cote si valori exacte), respectiv cat ar trebui sa fie salariul de incadrare astefl incat venitul net sa ramana 200 lei. Mentionez ca presedintele este retribuit in baza unui contract de mandat, nu este pensionar, nu beneficieaza de deduceri, fiind salariat in acelasi timp la o alta societate.
Multumesc anticipat pentru support,
Depinde de la firma la firma. Noi am gasit o firma careia-i achitam lunar o factura prntruy curatenie a carei valorea este poate cu 10% mai mare decat cheltuiala ce o faceam luna de luna cu femeile de servici, materiale...
Dar avantajele sunt mari atunci cand lucrezi cu o firma si iata cateva:
- daca femeia de serviciu a asociatiei se imbolnavea, ramanaem fara curatenie si mai plateam si concediul medical
- femeia de srviciu angajata de asociatie trebuia sa ia concediu de odihna anual iar asociatia statea fara curatenie si in aceasta perioada i se platea CO.
- in cazurile prezentate mai sus, firma, avand mai multi angajati, asigura curatenia conform contractului fara ca asociatia sa suporte ceva cheltuieli suplimentare.
- materialele de curatenie, consumabile, echipamentele de lucru... sunt asigurate de firma.
- toata birocratia cu persoanalul angajat (CIM, declaratii, PSI, protectia muncii, medicina muncii,...) nu mai exista pentru asociatie, aceasta fiind problema firmei.
.......
Buna ziua.
Doamna Elga. Ma ajutati si pe mine pentru un salar net de 360 lei, administrator pensionar, cu sumele ce trebuiesc introduse in declaratia 112 si retinute de la locatari.
Multumesc.
Angajare cenzor
maria207
Buna seara
Va rog mult sa ma lamuriti la urmatoarea problema : s-a hotarat la sedinta angajarea cenzorului si a presedintelui . Stiu ca se face un ... (vezi toată discuția)