avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari

Buna ziua,
Va rog frumos, am nevoie de un model de calcul salariu (eventual in format excel daca se poate).
Venitul net obtinut lunar de la asociatia de proprietari este de 200 lei. Vreau sa stiu ce impozite trebuie sa retina si sa plateasca asociatia catre bugetul statului (cote si valori exacte), respectiv cat ar trebui sa fie salariul de incadrare astefl incat venitul net sa ramana 200 lei. Mentionez ca presedintele este retribuit in baza unui contract de mandat, nu este pensionar, nu beneficieaza de deduceri, fiind salariat in acelasi timp la o alta societate.
Multumesc anticipat pentru support,
Cel mai recent răspuns: Attila65 , utilizator 21:47, 20 Aprilie 2017
Anonim7777 ati gasit firma pentru curatenie ? daca da , cam care este diferenta ca pret tinand cont ca nu mai cumparati si materiale de curatenie .
Depinde de la firma la firma. Noi am gasit o firma careia-i achitam lunar o factura prntruy curatenie a carei valorea este poate cu 10% mai mare decat cheltuiala ce o faceam luna de luna cu femeile de servici, materiale...
Dar avantajele sunt mari atunci cand lucrezi cu o firma si iata cateva:
- daca femeia de serviciu a asociatiei se imbolnavea, ramanaem fara curatenie si mai plateam si concediul medical
- femeia de srviciu angajata de asociatie trebuia sa ia concediu de odihna anual iar asociatia statea fara curatenie si in aceasta perioada i se platea CO.
- in cazurile prezentate mai sus, firma, avand mai multi angajati, asigura curatenia conform contractului fara ca asociatia sa suporte ceva cheltuieli suplimentare.
- materialele de curatenie, consumabile, echipamentele de lucru... sunt asigurate de firma.
- toata birocratia cu persoanalul angajat (CIM, declaratii, PSI, protectia muncii, medicina muncii,...) nu mai exista pentru asociatie, aceasta fiind problema firmei.
.......
Buna ziua.
Doamna Elga. Ma ajutati si pe mine pentru un salar net de 360 lei, administrator pensionar, cu sumele ce trebuiesc introduse in declaratia 112 si retinute de la locatari.
Multumesc.
Pe decl 112 treceti sal brut 497 lei , restul este calculat automat de declaratie ( 610 lei ).
Multumesc, dar incerc sa completez declaratia si nu se calculeaza nimic.
Am tot citit pe net, dar nu reusesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cenzor maria207 maria207 Buna seara Va rog mult sa ma lamuriti la urmatoarea problema : s-a hotarat la sedinta angajarea cenzorului si a presedintelui . Stiu ca se face un ... (vezi toată discuția)
Contributii 2016 pentru contract de mandat asociatie de proprietari emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 2016 pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, ... (vezi toată discuția)
Personalul angajat intr-o asociatie de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Am nevoie de cateva lamuriri cu privire la personalul angajat intr-o asociatie de proprietari: 1. Presedintele are contract de mandat. Ce impozite plateste? ... (vezi toată discuția)