Buna, am avut in aceasta vara un incident in sensul ca am fost inregistrat cu o viteza peste limita legala pe drumurile publice, insa dovezile ca aveam aceasta viteza nu erau concludente.
Am facut contestatie in aceasta vara, iar aceste zile am primit acasa decizia, ca procesul de contraventie a fost anulat deoarece nu a fost intocmit temeinic.
Scrie pe acel proces in 8 oct s-a dat decizia finala, cu drept de recurs 30 zile.
Deci un lucru stiu ca permisul nu trebuie sa-l predau, insa despre amenda(975 ron), de unde pot s-o recuperez si cu ce acte ?
Eu am platit-o la taxe si impozite la primarie.
Multumesc anticipat.
Nu ati precizat daca in plangerea contraventionala adresata instantei,ati solicitat strict anularea PV sau si restituirea amenzi achitate ?
Daca instanta prin hotarare a dispus si restituirea amenzii,va adresati la unitatea unde ati achitat amenda cu copie dupa hotarare
Hotararea suna cam asa, si in foile primite detaliate tot cam acelasi mesaj e, de amenda nu am citit nimic. Oricum, ideea era sa nu raman fara permis.
Ora estimata: 8:30
Complet: C5
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite plângerea formulată de către petentul Negrean Marius în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.
Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PSJX nr.0010833 întocmit de către intimat la data de 28.06.2015, ca fiind netemeinic întocmit. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 08.10.2015.
Document: Hotarâre 2185/2015 08.10.2015