avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doua norme pe un salariu la institutia publica cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doua norme pe un salariu la institutia publica cu invocarea OUG 34

Un salariat incadrat cu CIM pe durata nedeterminata, economist in cadrul compartimentului de personal, primeste Decizie sa preia toate atributiile unui post vacant de economist din compartimentului administrativ, pe motiv ca OUG interzice angajarea de noi salariati pe posturile vacante. Decizia prevede chiar completarea fisei de post cu noile atributii!!!
In Decizie nu se face nici o referire la mentinerea sau majorarea salariu, dar in schimb , dupa preluarea noilor atributii, se va face o constituire de garantie cu retineri de 10% din salariu deoarece noile atributii impun gestiunea unei magazii. Cat de legala este aceasta Deciziei? Ce articole de lege incalca? Cum poate un salarit dintr-o institutie publica sa faca doua norme in 8 ore si sa primeasca si un salariu mai mic ca urmare a retinerii de garantie? Carei functii din care compartiment in va apartine noua fise de post?

Alte discuții în legătură

Urgent stelianarotaru stelianarotaru In discutiile cu colegii mei am ajuns sa punem in discutie daca legea cumulului de functii se poate aplica si la institutiile publice. Se poate ca un ... (vezi toată discuția)
Angajat care preia responsabilitati noi gabrielapopescu gabrielapopescu Buna ziua, Un angajat din compartimentul marketing va prelua responsabilitatile de contabilitate primara si de achizitii dar fara modificarea functiei. ... (vezi toată discuția)
Demisie dobremariana dobremariana Buna seara! Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva,va rog frumos. Daca esti angajat la o societate pe perioada nedeterminata de ceva timp (3 ani) pe ... (vezi toată discuția)