avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Credit auto
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Credit auto

Daca cumpar un autoturism la o valoare aprox. de 45000 lei cu un avans de 20000 lei , deci un credit de 25000 lei.Ce pot sa introduc ca cheltuiala deductibila pe PFA?(rata, dobinda, asiguraea,comision si amortisment)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:46, 12 Noiembrie 2015
Se poate discuta despre asa ceva doar daca auto e achizitionat pe pfa si imprumutul de completare la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea profitului cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. apelez la ajutorul dumneavoastra pentru a-mi da cel mai bun sfat pentru a reduce baza de calcul pentru impozitarea venitului inregistrat de ... (vezi toată discuția)
Credit pfa calecsa calecsa Buna ziua Am luat un imprumut bancar pe PFA pentru achizitionarea unui autoturism second hand pentru firma.Va rog sa-mi spuneti daca pot inregistra in RJIP ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pfa lacsim lacsim Prin ce modalitate pot sa inscriu ca cheltuieli pe PFA ca mijloc fix(amortisment) o masina cumparata ca persoana fizica in Germania? Va multumesc (vezi toată discuția)