avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru sediu social firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru sediu social firma

buna
am achizitionat un apartement recent
vechii proprietari aveau sediul social al unei firme acolo
in cazul asta, ma afecteaza cu ceva, in legatura cu maririle de impozit de care se aude?
cum pot sa schimb, sa declar undeva, ca nu mai este nicio firma la adresa mea?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:42, 12 Noiembrie 2015
Trebuie sa faca acele modificari la registrul comertului fostii proprietari (tineti-va de capul lor sa rezolve acest lucru) pentru a schimba sediul firmei sau a o inchide. In plus, cititi si raspunsul de la adresa urmatoare care va ajuta si pe dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez sediul social al unui srl? Mirabilis Mirabilis Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an un apartament ce figura ca sediu social al unei firme in care fostii proprietari erau asociati. Acestia s-au retras ... (vezi toată discuția)
Firme inactive tin spatiul social blocat. ce se poate face? MihaiX3M MihaiX3M Buna ziua! Am achizitionat un apartament iar acum doresc sa schimb sediul social al firmei pe care o detin pe noua adresa. La aceasta adresa insa figureaza ... (vezi toată discuția)
Sediu firma amalyca amalyca Buna seara Am si eu o problema, in sensul ca acum 6 ani am cumparat o garsoniera si pe acea adresa era facuta o firma, care este si la ora actuala. Nu este ... (vezi toată discuția)