avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recuperare bani operatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recuperare bani operatie

pe scurt despre cei vorba :

am avut o interventie chirurgicala in sistem privat anul asta la Med-life (am documente in aceste sens), intrucat in sistemul de stat nu se putea face intr-o singura interventie ci mult mai multe , perioadele de recuperare fiind chiar si de 4 ori mai mari , ca sa nu mai zic de duritatea interventiilor (minim invaziv versus total invaziv in sistemul se stat)
am facut mail-uri catre CASA-OPSNAJ Bucuresti si Ministrul Sanatatii pentru recuperarea macar partiala a sumei cheltuite pe operatie (18.000 lei) Nici pana-n ziua de azi n-am primit vreun raspuns ! Dvs. ce parare aveti ???

www.avocatnet.ro/content/art...
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 09:52, 23 Noiembrie 2015
Speta prezentata se refera la alte clinici tot de stat din UE, si numai in cazul in care nu se puteau realiza operatiile in Romania.
Dvs. ati optat pentru operatia la privat, desi se putea face la stat, dar cu un timp mai indelungat de recuperare si o procedura invaziva.
Nu prea are legatura speta prezentata cu situatia dvs.
am inteles ! deci trebuia s-o fac in sistem de stat ca sa nu dau bani , suferinta si chinul meu nu conteaza ????..medicii de la stat doar MAX INVAZIV stiu sa opereze ,...pentru o simpla operatie , un MARE profesor te poate tine internat in Bagdazar si 3 saptamani , am avut aceasta experienta !!
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
Florian59, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani operație clinică privată Lavinia 123 Lavinia 123 Tatăl meu, pensionar care a cotizat neîntrerupt la CAS, a fost operat la o clinică privată, Clinica Polisano, în februarie, 2018 pentru hidrocefalie. La ... (vezi toată discuția)
Ajutor umanitar pentru o tanara profesoara cristianamaria cristianamaria Incep prin a spune ca am 29 de ani si sunt profesoara. In urma cu 3 luni si dupa 3 ani de dureri si chin am fost diagnosticata cu o tumora pe creier (neurinom ... (vezi toată discuția)
Operatie nereusita!!! DOTZ DOTZ Buna ziua! Am si eu o problema! Am suferit o interventie chirurgicala la unul dintre ochi, iar operatia nu a reusit, vad la fel ca inainte poate chiar putin ... (vezi toată discuția)