avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... POPRIRE SALARIU
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

POPRIRE SALARIU

Buna ziua! In cazul in care se instituie poprire pe salariul unui angajat iar angajatorul are deja conturile bancare poprite de catre Fisc, cum se procedeaza pentru a instiinta executorul ca nu se poate onora aceasta poprire.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:13, 12 Noiembrie 2015
se transmite o adresa-raspuns catre executor (pe care oricum aveti obligatia sa o intocmiti si sa o transmiteti ) in cuprinsul carei faceti mentiunile de care a-ti povestit mai sus la care atasati si documentele doveditoare.
poprirea pe salariu nu are legatura cu poprirea pe cont. daca mai are o poprire pe salariu, ii veti retine pana la jumatate din salariu si virati catre executor.

pe care oricum aveti obligatia sa o intocmiti si sa o transmiteti

din ce va rezulta dvs aceasta obligatie ?
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma conturi blocate de anaf cum plateste poprire salariat la bej verm verm Buna ziua, Am primit o poprire pentru un salariat, iar firma are conturile blocate de ANAF. Exista posibilitatea platirii acesteia prin banca asemenea ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)