avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Denuntare contract cu Telekom Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Denuntare contract cu Telekom Romania

Buna ziua,

Firma la care lucrez este abonata la Telekom . In afara de mari probleme cu semnalul ( probleme care sunt prevazute in contract si nu le pot reclama) am patit un caz bizar.
Intrebarea este daca in urma cazului(il voi prezenta mai jos), as putea cere denuntarea contractului cu Telekom fara a plati despagubiri contractuale datorate incheierii contractului inainte de termen?

Un numar din abonamentul nostru a sunat la un numar din Vodafone. Numarul apelat era in agenda salvat (era o persoana cunoscuta). La acest numar a raspuns o alta persoana necunoscuta (cu un numar de telefon diferit,am vorbit la Vodafone si mi-au comunicat si numarul catre care s-a facut apelul). In tot acest timp, persoana (cunoscuta) catre care se dorea apelul, a primit apelul, a raspuns insa nu auzea nimic. Atunci cand aceasta a inchis apelul, s-a intrerupt convorbirea si intre numarul nostru si persoana necunoscuta.
S-a intamplat aceasta situatie cu 2 numere din abonamentul nostru ce au sunat catre 2 numere diferite de Vodafone (si cel mai probabil au intrat in convorbire cu alte 2 numere diferite).
Cel mai recent răspuns: victordbu , utilizator 19:16, 12 Noiembrie 2015
Si taxele de reziliere ale operatorilor de telefonie sunt clauze abuzive. Trebuie actionat in instanta.
Multumesc de raspuns insa, as fi mai degraba interesat de o varianta pe cale amiabila fara sa implicam instanta. Astfel revin la intrebare, cazul prezentat poate fi un motiv pentru denuntarea contractului fara plata despagubirilor? Mie mi se pare ilegal sa sun la un numar de telefon si sa imi raspunda o alta persoana cu un alt numar. As dori sa ma sfatuiti daca se poate,cum sa cer denutarea contractului in baza acestui motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portare fara voia mea ! am fost abonat vodafone cu 2 numere de ... Pgm_george Pgm_george Portare fara voia mea ! Am fost abonat Vodafone cu 2 numere de telefon , in data de 28 octombrie am sunat la Telekom sa ma intetesez de oferta lor daca imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Vodafone vrea sa denunte un contract in derulare mih7911 mih7911 Am o societate care are 2 numere de telefon la Vodafone. Azi am primit o notificare prin care ma anunta ca denunta unilateral contractul pentru unul din ... (vezi toată discuția)