avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata onorariu curator special
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata onorariu curator special

Buna ziua!
Intr-un dosar in care am calitatea de reclamant s-a dispus achitarea onorariului provizoriu pentru curatorul desemnat de catre instanta pentru parat. Intrebarea este unde se achita acest onorariu? Se depune direct in contul bancar al curatorului?
Cel mai recent răspuns: anonim281986 , utilizator 14:53, 12 Noiembrie 2015
Se depune în contul baroului din care face parte curatorul special. La București așa se procedează. Unde vă judecați?
la iasi
Mergeti si studiati dosarul pt ca in incheierea de sedinta ar fi trebuit sa vi se indice un cont bancar. Daca nu figureaza niciun cont, intrebati acest aspect la biroul de relatii cu publicul.
Am inteles multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu expert tehnic md44 md44 Buna ziua, Sunt intr-un proces de partaj - iesire din indiviziune unde a fost efectuata o expertiza. Am platit onorariul provizoriu stabilit de instanta. In ... (vezi toată discuția)
Onorariu provizoriu neachitat pmeli pmeli am fost numita sa efectuez o expertiza judiciara si apelez la ajutorul dvs. 1. daca onorariul provizoriu nu a fost achitat eu trebuie sa incep expertiza? 2. ... (vezi toată discuția)
Rog, ajutati-ma... sunt stupefiata de deciziile justitiei.... kero kero Intr-un proces civil - pretentii, judecatoarea a dispus efectuarea unei expertize judiciare la fata locului pentru evaluarea pagubei (inundatie), platim ... (vezi toată discuția)