avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil + indemnizatie cenzor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil + indemnizatie cenzor

Buna ziua,

O salariata urmeaza sa intre in concediu pentru crestere copil.
Ea este cenzor si la o alta firma.Poate sa mai primeasca indemnizatia de cenzor , sau aceasta se suspenda, deoarece va primi indemnizatie ptr crestere copil si figureaza cu alte venituri.Mentionez ca indemnizatia de cenzor este 141 lei net.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:08, 13 Noiembrie 2015
In timpul concediului pentru crestere copil (CCC) poate obtine venituri din alte surse in limita a 3.000 lei brut pe an calendaristic.
In lege spune ca"indemnizatia nu se suspenda daca parintii obtin venituri supuse impozitului in cuantum de cel mult 3000 de lei intr-un an calendaristic.".Este vorba de 3000/ ambii parinti sau decat cel care solicita ?
Este vorba numai de parintele care se afla in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere venituri suplimetare in cic cris_lugoj cris_lugoj Buna ziua, Sunt angajata cu 8 ore ( contract de baza) pe postul de economist la o firma si mai am un contract de munca de 2 ore la o alta firma, de ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile in cic timcyke timcyke Buna ziua. Conform OUG nr.111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, actualizata prin Legea nr.126/2014, indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil silviub1234 silviub1234 In prezent ma aflu in concediu crestere copil pentru 2 ani si primesc indemnizatie crestere copil de 750 ron. Am citit ca am dreptul sa inregistrez venituri de ... (vezi toată discuția)