avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venituri impozabile in cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venituri impozabile in cic

Buna ziua.
Conform OUG nr.111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, actualizata prin Legea nr.126/2014, indemnizatia pentru cresterea copilului nu se suspenda in cazul persoanelor care realizeaza venituri supuse impozitului, prin desfasurarea efectiva a unei activitati in perioada de concediu, de maximum 6 ISR intr-un an calendaristic (6x500=3000).
Acesti 3000 de lei reprezinta venitul brut sau net?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: timcyke , utilizator 10:25, 6 Aprilie 2016
Cuantumul de 3.000 lei reprezinta venitul brut obtinut de dvs. din desfasurarea activitatii in baza careia obtineti aceste venituri.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in perioada crestere copil confidential confidential La multi ani! Buna ziua, In data de 21 Decembrie 2014 mi s-a suspendat contractul de munca pentru concediul ingrijire copil in urmatorii 2ani. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si venituri complementare CDE1407 CDE1407 Buna ziua Ma pregatesc cat de curand sa intru in concediu ingrijire copil. Vreau sa stiu daca mai pot inregistra venituri din activitati suplimentare (de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - venituri din drepturi de autor sub 3000 lei/an medellin medellin Buna ziua sotia mea, studenta la zi la o facultte de stat, urmeaza sa depuna dosarul pentru indemnizatia de crestere copil pentru 2 ani. Din 2014 lucreaza ... (vezi toată discuția)