CE NU ESTE CORECT IN CALCULAREA CHELTUIELILOR PENTRU APA RECE SI ENERGIE ELECTRICA IN CADRUL ASOCIATIEI DE PROPIETARI?
COPIII DE LA CE VARSTA SE PUN LA INTRETINERE?
ESTE CORECT SA NU FIE TRECUTI PE MOTIV CA SUNT PREA MICI
SAU AU HOTARAT EI IN PROCES VERBAL (CATIVA DIN ASOCIATIEI)
Conform disp HG nr 1588/2007 art 17 al r, se inregistreaza in evidenta de calcul cote individuale de intretinere orice persoana care locuieste provizoriu sau definitiv in imobil mai mult de 15 zile /luna
Nu este prevazuta limita de varsta minima de la care sa se faca inregistrarea
Am intalnit si eu o situatie in care o familie de medici au doi copii mici (3-4 ani) si nu i-au trecu niciodata la asociatie. Cand le-am atras atentia, au ramas profun mirati ca de ce vechea administratie le-a permis si ca m-am gasit eu mai smecher sa-i trec cu 4 persoane...
Pur si simplu ramai interzis si nu poti sa crezi ca persoane tinere, instruite pot sa debiteze atatea prostii. m-am interesat unde lucreaza - sa-i pot ocoli...
In asociatia despre care vorbesc este o debandada cum nu am mai vazut undeva - auzi, copilul de 3 - 4 ani, nu este persoana!
Dar cand copii dvs. devin persoane dom' doctor? Daca termina facultatea, este bine sau asteptam sa faca un master, ceva doctorat ori altceva?
Mi-a promis ca o sa se intereseze la primarie, iar eu i-am urat mult succes. O sa mai vada si altii...
Vedeti, toate aceste probleme ar trebui clarificate prin regulament intern al as. prop. daca 12-15 ani de scoala nu clarifica de la cati ani un copil devine persoana!