avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Finantare proprie PJ catre PF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Finantare proprie PJ catre PF

Buna seara,

Va deranjez cu o nelamurire legata de posibilitatea de a vinde un produs, catre o persoana fizica, in 3 rate, fara dobanda sau comisioane.

Concret, doresc sa vand un produs cu 40% avans si doua rate egale de 30%, dupa cum am mentionat mai sus, fara dobanda sau cominioane de niciun fel. Pot face asta, in mod legal (gandindu-ma si la eventuale probleme legate de plata ratelor si recuperarea produsului) in baza unui contract?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2015
mariusbm, utilizator

Alte discuții în legătură

Rate pentru persoane fizice, fara dobanda sau comisioane Manone_BM Manone_BM Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare, prostuta poate, insa nu am gasit informatii relevante pe alte forum-uri. Doresc sa stiu daca eu, ca persoana ... (vezi toată discuția)
Finantarea proprie a produselor comercializate mariusbm mariusbm Buna seara, Reprezint un SRL care obiect de activitate productia de confectii metalice, parti componente ale acestora, etc. Doresc sa va intreb daca pot, ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari Pilu Pilu Aş avea şi eu o nelămurire, dacă poate cineva să mă lămurească. E vorba că doi soţi au două fete. Soţii au în proprietate o casă, unul din ei ... (vezi toată discuția)