avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare doua proprietati imobiliare intr-un an - ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare doua proprietati imobiliare intr-un an - platesc TVA?

In martie 2015 am vandut un teren pe care il detin din 2005 printr-un contract de vanzare -cumparare am primit valoare de 40.000 euro, acum in noembrie 2015 doresc sa mai vand o casa de vacanta pe care o detin din 2004 ,valoarea de vanzare este de 160.000 euro.Va rog sa-mi spune-ti daca devin platitor de tva.

Alte discuții în legătură

Schimb imobiliar margele margele Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema legata de un schimb imobiliar intre o soc.com. (SRL) si o persoana fizica. Soc. com. la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobil iustina1 iustina1 Am achizitionat un apartament in anul 1995 si un teren extravilan ( transformat ulterior in intravilan categoria \\" arabil\\") in anul 2006. Intentionez sa le ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare teren + cumparare apartament nou gabiliviu gabiliviu Buna seara!Am vandut un teren in martie 2008 (care fusese achizitionat in decembrie 2005) si in octombrie 2009 am cumparat un apartament nou intr-un bloc nou ... (vezi toată discuția)