avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tranzactie imobil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tranzactie imobil

Am achizitionat un apartament in anul 1995 si un teren extravilan ( transformat ulterior in intravilan categoria " arabil") in anul 2006. Intentionez sa le vand, valoarea totala de vanzare a celor 2 imobile nedepasind 65.000 euro. Doresc in acelasi timp sa achizitionez o casa construita in 2013 in valoare de 80.000 euro.
Vreau sa va intreb daca pentru aceste tranzactii devin ca persoana fizica platitoare de TVA.
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 08:33, 15 Martie 2014
nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim vanzare teren lotizat TheodorM TheodorM Buna ziua! Detin un teren intravilan de 2500mp achizitionat in anul 2001, in ideea construirii unei case personale cand mi-as fi permis. In 2018, m-am hotarat ... (vezi toată discuția)
Tva terenuri extravilane ce ulterior devin intravilane vandute in rate Miulescu Miulescu As dori sa intreb daca am incheiat precontract de promisiune de vanzare pentru un teren extravilan cu plata in rate teren pentru are au fost demarate ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau neconstruibil deci platitor sau nu de tva ? sorin1977 sorin1977 am vandut mai multe terenuri si depasesc suma de 35000 de euro dar in momentul vanzarii terenurilor in contractul de vanzare cumparare scria teren arabil ... (vezi toată discuția)