avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen predare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen predare permis

Am primit hotararea de respingere a unei contestati la o amenda pt depasire pe linie continua, in cat timp trebuie depus permisul la politie?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:51, 14 Noiembrie 2015
Hotararea instantei de fond este atacabila cu apel in 30 de zile de la comunicare.
Daca nu doriti sa mai formulati apel , hotararea instantei de fond ramane definitiva la data expirarii termenului de apel.
Permisul de conducere se preda in termen de 15 zile de la ramanerea definitiva a hotararii.
Solicitati instantei legalizarea hotararii ( dupa ramanarea definitiva a hotararii) si impreuna cu aceasta predati permisul de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apel-efecte robix robix Buna ziua! Am introdus o cerere de chemare in judecata avand ca obiect \"contestatie proces verbal de contraventie\". Sunt sofer de meserie si am ... (vezi toată discuția)