ausfahrt a scris:
Presedintele reprezinta interesele proprietarilor. Daca proprietarii nu sunt de acord cu aceasta lucrare atunci presedintele detine autoritatea de a refuza lucrarea.
Atentie,deoarece subiectul si marul discordiei il reprezinta modalitatea tehnica de pozare instalatie de gaze
Cind am solicitat acest lucru a spus ca este de acord daca introduc conducta pe exteriorul blocului.
Cand am precizat pozitia presedintelui in raport de executia instalatiei de gaze,m-am referit strict ca acesta nu are competenta sa impuna o anumita pozare a instalatiei ,pe interiorul sau pe exteriorul imobilului de locuit in comun-urmand a se respecta proiectul tehnic aprobat
Chiar in aceste zile un imobil de locuit in comun ,se branseaza la magistrala de gaze
Instalatia a fost pozata in interiorul imobilului,urmand ca fiecare apartament sa fie conectat prin regulatorul individual cu instalatie interioara
Un proprietar de la parter care are inchis balconul a instalat centrala in balcon si a solicitat muncitorilor pentru a nu realiza n orificii de trecere teava prin apartament,pozarea intregii instalatii pe exteriorul imobilului de locuit in comun,
Cand a venit reprezentantul firmei pentru verificare instalatie,punere in functie centrala,a refuzat luarea in evidenta a lucrarii -solicitand respectarea proiectului care prevede ca instalatia sa fie pozata de casa scarii