avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalatie noua de alimentare cu apa rece respectiv ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalatie noua de alimentare cu apa rece respectiv calda pe alt traseu decat cel din (proiect) constructie

In blocul in care locuiesc(8 etaje, 34 apartamente) se pare ca este necesara inlocuirea tevilor verticale de alimentare cu apa rece respectiv calda.
Un grup de proprietari a hotarat ca executarea acestei operatii pe vechile amplasamente(tunele tehnice) este prea dificila si intentioneaza sa faca noi trasee pentru conductele respective prin casa scarii urmand ca apoi sa intre in fiecare apartament cu conducte aparente.Eu unul nu sunt de acord cu aceasta improvizatie care urmeaza sa fie facuta cu "instalatori amatori".
Ce pot sa fac ca sa nu ma trezesc cu tevile la usa?
Mentionez ca am atras atentia presedintelui ca o astfel de lucrare nu se poate face fara hotarire de AG , si nu a fost prea incantat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:49, 19 Noiembrie 2015
Hotararea inlocuirii instalatiei parte comuna utilitati cat si pozitionarea acesteia ar trebui dispusa in cadrul adunarii generale,prina analizarea responsabila a avantajelor si dezavantajelor aferente
Atat timp cat prin proiectul initial ,instalatia parte comuna a fost proiectata si executata in tunelele tehnice,modificarea pozarii instalatiei ar trebui sa aiba la baza un nou proiect tehnic
Astfel de executii trebuie sa fie realizate prin operatori economici autorizati care sa acorde garantia lucrarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala in apartament KriSty74 KriSty74 Vreau sa introduc conducta de gaze in bloc. Presedintele asociatiei nu este de acord cu aceasta. Cind am solicitat acest lucru a spus ca este de acord daca ... (vezi toată discuția)
Debransare gaze. IANCUDAN IANCUDAN Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)