avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centrala in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centrala in apartament

Vreau sa introduc conducta de gaze in bloc. Presedintele asociatiei nu este de acord cu aceasta. Cind am solicitat acest lucru a spus ca este de acord daca introduc conducta pe exteriorul blocului. GDF Suez a spus ca nu poate monta conducta pe exterior, numai pe interior. Cum pot rezolva aceasta problema? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:08, 18 Noiembrie 2015
Practic, lucrarea trebuie facuta pe fiecare bloc/scara de bloc, astfel ca numai proprietaii din acel bloc/scara trebuie sa hotarasca daca vor instalarea unei tevi de gaze pe scara. Ideea este ca in mod normal gazele trebuiesc livrate doar pe un singur sistem - individual sau la comun (daca se poate).
Presedintele nu vrea sa aprobe - pai cum sa nu vrea, care este problema? Daca majoritatea proprietarilor dintr-o scara doresc acest lucru, presedintele este obligat sa-si puna semnatura si stampila pe documentul necesar firmei care va executa lucrarea.

V-as da un sfat: costurile pentru teava comuna sa fie repartizate la toti proprietarii in mod egal, altfel o sa aveti probleme mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau legalitate? vasile viorel vasile viorel Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca Presedintele Asociatiei a procedat corect in urmatoarea situatie.Asociatia noastra este compusa din doua scari a cate 40 ... (vezi toată discuția)
Instalatie noua de alimentare cu apa rece respectiv calda pe alt traseu decat cel din (proiect) constructie StRotaru StRotaru In blocul in care locuiesc(8 etaje, 34 apartamente) se pare ca este necesara inlocuirea tevilor verticale de alimentare cu apa rece respectiv calda. Un grup ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)