avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale DREPTURILE persoanele fizice cu handicap grav
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

DREPTURILE persoanele fizice cu handicap grav

Buna ziua,

Tatal meu este incadrat cu handicap grav din octombrie 2014.

Este scutit de la plata impozitului pe teren si cladiri, de la plata impozitului pe terenurile agricole?
De la primarie mi s-a spus ca este scutit partial?!
Ce alte drepturi are?

Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: silviup , utilizator 10:04, 13 Noiembrie 2015
Probabil ca tatal dumneavoastra mai este coproprietar cu cineva pe acele terenuri, si in cazul acesta este scutit de la plata impozitului doar pentru cota parte indiviza din proprietatea care i se cuvine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale persoana cu handicap accentuat trandanus trandanus buna ziua.doresc sa stiu daca sunt scutit de impozitul pe teren si casa (fiind persoana cu handicap accentuat ) si in ce procent. nu inteleg notiunea de ... (vezi toată discuția)
Drept persoana cu handicap M-A-N M-A-N As vrea sa stiu daca o persoana cu handicap grav, care are in proprietate teren intravilan si teren extravilan beneficiaza de scutirea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren agricol Adriana68 Adriana68 Tatal meu este paralizat si are un certificat de handicap. Are un teren agricol la care primaria cere impozit. Este scutit de impozit in baza acestui ... (vezi toată discuția)