As vrea sa faceti un efort de imaginatie pentru a va imagina urmatoarea situatie.
Angajezi un avocat pentru a te reprezenta in actiunea X, Se incheie un contract , se plateste un onorariu ,
Observi ca termenul de inaintare al dosarului se taraganeaza , trece aproape o luna si actiunea ta nu are nici macar numar de dosar,
Va rog sa-mi sugerati citeva "posibile cauze ".
Avocatul tau nu e prea interesat, este greva grefierilor ...
Com poti avea incredere suta la suta in avocatul tau si daca ti-ai pierdut-o ce poti face ?
Multumesc pentru intelegere .
P.S. Nu stiu daca subiectul trebuia postat in acest loc , Imi cer scuze anticipat.
In acest caz rog moderatorul sa-l mute la locul corect ,
De ce nu va intalniti cu avocatul si nu ii cereti aceste explicatii?
Sa va arate actiunea inregistrata! Termenele le da calculatorul asa ca este o formalitate! Sau mergeti personal cu el la judecatorie /tribunal, etc,,B-)
Cauzele pot fi multiple si a te pronunta ar fi ca si cum ai juca la loterie!
Daca va nemultumeste atitudinea si serviciile prestate de cel pe care la-ti platit,puteti opta pentru alt avocat...Aveti de unde alege...:),nu inainte de a clarifica diferendul cu primul.:-/
luati legatura cu avocatul dvs si intrebati-l daca a depus sau nu cererea in instanta .
avand in vedere ca l-ati imputernicit in urma cu o luna in acest sens , parerea mea este ca intarzie cam mult .
intr-adevar este vacanta judecatoreasca, sunt si grevele grefierilor .
totusi, cred ca avea timp destul sa-si onoreze obligatiile conform contractului de asistenta juridica .
rugati-l pe avocat sa va faca dovada depunerii actiunii in instanta , dandu-va nr de dosar si comunicandu-va data primului termen .
daca inca nu a depus actiunea, ramane la aprecierea dvs cum veti proceda .
Este plecat momentan din localitate.
Pe 6 iulie a inaintat actele...dar nu a primit numar dosarul...
E vreo diferenta intre a depune actele si a primi un numar de dosar ?
Multumesc si scuze de intrebari poate prea simple .
S-a rezolvat . A aparut si numarul de dosar.
Multumesc celor care au scris aici.
Consultare acte dosar
WEO
In cazul in care dosarul a fost preluat de grefier cu cateva zile inainte de termenul de judecata ma exista vreo posibilitate de a se consuta dosarul inainte ... (vezi toată discuția)