avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj sofer camion
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj sofer camion

Buna ziua. Doresc sa stiu cum se face pontajul zilnic al unui sofer de camion, daca el este plecat in cursa? Cu cate ore il pontez? Trebuie pontat cu ore de zi si cu ore de noapte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 13 Noiembrie 2015
Trebuie pontat cu orele efectiv lucrate, inclusiv cu orele de noapte daca lucreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soferi de tir tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 cum se procedeaza in cazul unui sofer de tir la pontarea lui?pe cine am intrebat nu mi- a dat nici un raspuns clar sa imi zica de la un cap la altul cum se ... (vezi toată discuția)
Pontaj individual sofer autocamion rrramor rrramor Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti si pe mine , cum trebuie facut pontajul pentru un sofer de camion , fiind plecat cate 5-6 zile , in care binenteles ... (vezi toată discuția)
Pontaj soferi ru2014 ru2014 Buna ziua, cum se face pontajul in cazul soferilor? in zilele cand pleaca in cursa poate fi trecut pe pontaj litera c sau trebuie sa trec pe pontaj ... (vezi toată discuția)