avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de construire instalatie de gaze persoana ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de construire instalatie de gaze persoana juridica

se impune solicitarea unei autorizatii de construire pentru executarea unei instalatii de gaze intr-o incinta proprietate a unei persoane juridice?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:53, 23 Noiembrie 2015
Da, această autorizație o cere și o obține firma atestată , care va executa lucrarea. , Atestarea este dată de ANRE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala de apartament lia19 lia19 Matusa mea locuieste intr-un boc cu zece nivele.Un nou proprietar si-a facut centrala de apartament.A coborat teava de la etajul patru pana la parter.Intrarea ... (vezi toată discuția)
Este necesara o autorizatie de construire pentru montarea unei centrale termice de apartament? alyn20 alyn20 Buna ziua, Am decis sa renunt la furnizorul de agent termic (RADET Bucuresti) intrucat doresc sa-mi montez o centrala termica de apartament in locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Intrebare2017 Intrebare2017 Suntem 2 proprietare intr-o casa. Eu sunt proprietarui etajului. Vecinul s-a racordat la gaze fara acordul meu si nici nu doreste ca eu sa ma racordez la teava ... (vezi toată discuția)