avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Racordare gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Racordare gaze

Suntem 2 proprietare intr-o casa. Eu sunt proprietarui etajului. Vecinul s-a racordat la gaze fara acordul meu si nici nu doreste ca eu sa ma racordez la teava lui de gaze. Exista vreo solutie ca eu sa am acces la gaze?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:00, 10 Iunie 2017
Racordul de gaze se face in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata, agreata de catre firma de distributie gaze si se executa de catre o firma de montaj instalatii autorizata de catre ANRE si agreata de catre firma de distributie gaze.
Proiectantul va obtine avizele si autorizatiile necesare executie inclusiv modul de racordare la reteaua de gaze.
Nu este obligatoriu sa va racordati la teava vecinului. Puteti sa va racordati direct la magistrala de gaze conform proiectului.
Este posibil ca teava existenta, de racord, sa nu permita ca debit si racordarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la utilități fără despăgubire și exploatare drum privat fără acordul coproprietarilor. sunt legale aceste pretenții? trailro trailro Bună ziua, As dori un sfat referitor la racordarea unui nou vecin la utilități după cum urmează: Suntem 4 vecini, inclusiv cel nou care a cumpărat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie iscir sau cncir sau psi Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Buna ziua, De ce autorizatii speciale are nevoie o firma ce are ca activitate productia de sobe/seminee ce functioneaza pe gaz (adica au in ele incorporat ... (vezi toată discuția)
Debransare gaze. IANCUDAN IANCUDAN Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)