avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fond de handicap
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fond de handicap

Buna ziua,

Am urmatoarea problema, din luna martie 2015 - pana in septembrie 2015 nu a fost raportat fondul de handicap in declatia 100. In luna octombrie s-a achizitionat materiale consumabile de la o societate autorizata in acest sens, valoarea facturi fara tva este mai mica decat valoarea care trebuia sa o raportez, cat de grav este ce am facut?
Cel mai recent răspuns: marichuy , utilizator 21:57, 18 Noiembrie 2015
Trebuie sa raportati diferenta intre fond de handicap si val facture fara tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fd handicapati adynamarcu adynamarcu Am achizitionat in 31 august de la o unitate protejata , mobilier, in suma echivalenta cu val fd pt handicapati, am receptionat produsele (303=401) si am ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Taxa handicap cf. legii 448/2006 econo econo Fondul de handicap pe luna martie este 20.000 lei. Societatea plătește la buget 50% ,adică 10.000 si de diferenta achiziționează produse de la unitate ... (vezi toată discuția)