avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am fost chemata cu fratii mei la notar pentru a face succesiunea,noi am vrea sa vedem ce acte sau depus la dosar ?putem sa cerem acest lucru? pentru ca o sora de-a noastra este plecata din tara si nu are cum sa ajunga la succesiune si noi nu intelegem cum de un notar a acceptat sa faca succesiune fara sora noastra..Putem cere sa vedem ce acte sau depus la notar si sa amanam succesiunea?Multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune maria1230 maria1230 Buna seara am o mare nelamurire si va rog mult sa ma ajutati..Acum 6 ani mama mea a murit,sotul mamei este in viata (nu m-a recunoscut legal ) si acum vrea sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire Bamsee Bamsee Bună ziua, Deoarece am citit pe forumuri tot felul de discuții referitoare la situația noastră, am sa o descriu mai jos. Este vorba de o moștenire din ... (vezi toată discuția)
Succesiune sionroxana63 sionroxana63 buna ziua. tatal meu a depus actele la un notar pentru a impartii cu sora lui cele 9ha teren mostenire de la parintii lor decedati in 2007. tata vrea sa treaca ... (vezi toată discuția)