avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare adresa la contestatie executare la poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare adresa la contestatie executare la poprire

Buna ziua, am avut un credit bancar de nevoi personale si nu am platit toate ratele, ultima plata am efectuat-o in decembrie 2008. Am facut contestatie la executare la poprire fiindca , din ce m-am informat am inteles ca s-a prescris. In data de 11.11.2015, data postei, am primit un plic cu o comunicare la adresa emisa pe 6 noiembrie 2015, in care imi spune ca in ca "in calitate de Contestator, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, sub sanctiunea anularii cererii, aveti de indeplinit obligatiile de mai jos: obligatia de a achita taxa de timbru in cuantum de 523.25 ron. Reclamantul are posibilitatea de a formula in conditiile legii, cererea de acordare a facilitatilor la plata taxei judiciare de timbru, in termen de cinci zile de la primirea comunicarii.". Va rog sa ma lamuriti daca mai am timp sa fac cerere de acordare a facilitatilor si cum sa o fac, pentru ca nu-mi permit sa platesc asa valoare deoarece am salariul minim pe economie (850 ron) si am un bebe de 5 luni, as vrea sa vad cum pot fi scutita de taxa de timbru sau macar sa fie redusa valoarea. Va rog sa-mi spuneti, daca nu mi se sisteaza poprirea, raman pierduta de taxa de timbru? Astept raspuns urgent, multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
aurelia silion, utilizator
Cel mai recent răspuns: aurelia silion , utilizator 12:20, 14 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Sztoikaarpad@yahoo.com Sztoikaarpad@yahoo.com Am fost inştințat de baka unde am un cont ,că au primit înştințare pt porirea contului,de la kruk prin executor judecătoresc,doar că eu nu am primit ... (vezi toată discuția)
Înțelegere citație iluana03 iluana03 Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa MaryMaria96 MaryMaria96 Buna! Am primit si eu astazi o \\"Comunicare Adresa\\" de la Judecatorie in care scrie urmatoarele: Stimata doamna/Stimate domn, in legatura cu dosarul avand ... (vezi toată discuția)