Buna ziua,am terminat de curand concediul de crestere a copilului,firma l-a care sunt angajata m-a primit inapoi dar deocamdata nu am ce sa fac 3 luni si de comun acord,eu stau acasa iar angajatorul isi face datoria catre stat in toata aceasta perioada.Intrebarea mea este:
daca ma poate da in somaj,iar dupa cele trei luni ma poate reangaja(angajatorul fiind de acord)?
mulumesc
DA, se poate sa beneficiati in perioada la care faceti referire de indemnizatie de somaj si cred ca este o solutie mai buna atat pentru D-voastra cat si pentru angajator.
Fiecare are de castigat cate ceva in felul acesta ...B-)
Buna ziua. De curand serviciul public municipal unde sunt angajata s-a transformat in regie autonoma de interes public local. In hotararea de consiliu local privind transformarea serviciului public in regie publica este prevazuta preluarea intregului personal.iar intrebarea mea este: trebuie incheiate alte contracte individuale de munca sau e suficient un act aditional la cele existente?
va multumesc.
Data post: Miercuri, 22 Iulie 2009, 10:10
Subiect: REANGAJARE
Buna ziua,am terminat de curand concediul de crestere a copilului,firma l-a care sunt angajata m-a primit inapoi dar deocamdata nu am ce sa fac 3 luni si de comun acord,eu stau acasa iar angajatorul isi face datoria catre stat in toata aceasta perioada.Intrebarea mea este:
daca ma poate da in somaj,iar dupa cele trei luni ma poate reangaja(angajatorul fiind de acord)?
mulumesc
Aveti aceasta posibilitate, sa va concedieze si sa intrati in somaj, dupa care sa va reangajeze. Ati gasit o solutie cat se poate de buna si in felul acesta fiecare nu are nimic de pierdut.