avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata cass din anii in care nu a cotizat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata cass din anii in care nu a cotizat

Buna ziua. Iata problema care am fost rugat sa o pun in fata dvs: o cunostinta, din 2009 a lasat serviciul din tara si a plecat prin Europa, unde a muncit "la negru" un timp, apoi in tara la fel, iar in Europa si acum vrea sa nu mai plece si ar dori sa-si faca o Intreprindere Individuala.
In toata aceasta perioada va dati seama ca el nu s-a inregistrat la casa de sanatate Bucuresti, dar culmea, a primit cardul de sanatate.
El m-a intrebat si nu am stiut sa raspund: dupa ce duce actele la Registrul Comertului si primeste certificatul de inregistrare va merge la Administratia financiara de sector sa se inregistreze si acolo va trebui sa raspunda daca este asigurat sau nu, va trebui sa achite niste bani pentru asigurare si daca DA, stiti cam pt ce perioada??? Atat si multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Inchidere intreprindere individuala cu datorii cisabelcor cisabelcor Am 55 de ani si sunt din Bucuresti. Sunt o vaduva disperata de situatia mea cumplita si ghinionista. Iata relatarea pentru care va implor sa ma ajutati in mod ... (vezi toată discuția)
Plec cu masina prin europa..asigurare medicala e obligatorie nicoleta_85 nicoleta_85 plec cu masina prin Europa. Asigurare medicala e obligatorie? pentru toate persoanele care ma vor insoti? e vreo conventie incheiata cu Romania, precum ca ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua. Povestea mea este una care o au multi dintre noi, am ramas fara servici somajul s-a terminat si as dori daca imi poate raspunde cineva cum trebuie ... (vezi toată discuția)