avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume dupa divort

Buna ziua,

Am divortat de fostul sot de comun acord la notar, urmand ca eu sa ii pastrez numele, avand si un copil minor.
Acuma, dansul nu mai doreste sa ii port numele.
Ce pot face si de ce acte am nevoie pentru a reveni la numele de fata.
Rog raspuns.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 22:38, 14 Noiembrie 2015
Dacă a fost de acord la notar cu privire la păstrarea numelui de către dvs nu vă poate obliga acum să vă schimbați numele. Cu toate acestea, dacă doriți, dvs vă puteți schimba numele pe cale administrativă.
Nu va mai poate obliga acum sa va schimbati numele, acum e numele d-voastra si el nu mai are nici o legatura. Daca doriti vi-l puteti schimba dar sa stiti ca este destul de costisitor, am inteles ca e vorba de vreo 2000 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil buterflies buterflies sunt divortata , am o fetita de 6 ani. In urma divortului fostul sot nu a dorit sa ma lase sa pastrez numele , voiam sa fiu pe acelasi nume cu fetita . Pot sa ... (vezi toată discuția)
Divort Rus Valeria Elena Rus Valeria Elena Buna ziua, Prin amabilitatea dvs puteti sa-mi spuneti, daca in cererea de divort a sotului este specificata reluarea numelui avut anterior casatoriei, care ar ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume pe cale administrativa anagalamb anagalamb Buna ziua, Dupa prima casatorie am preluat numele sotului si la divortul de acesta am pastrat numele lui gandindu-ma atat la copilul nostru care mi-a fost ... (vezi toată discuția)