avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contractare servicii de reparatii de catre asociatiile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contractare servicii de reparatii de catre asociatiile de proprietari

As dori sa stiu daca este corect sa se contracteze o firma de reparatii (refacere burlane de scurgere si acoperis),de catre o asociatie de proprietari, fara a se face publica modalitatea in care s-a facut contractul, doar s-a anuntat suma de plata.Am impresia ca acest lucru s-a facut fara sa se urmareasca mai multe oferte de pret. Cum as putea sa contracarez acest lucru?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:20, 15 Noiembrie 2015
Asociatia poate sa contracteze lucrari de reparatii fara a face public oferta . Administratorul vine in fata Comitetului de bloc cu mai multe oferte iar C.E. alege oferta care le convine .Daca sunteti nemultumit felul cum a decurs oferta , cereti presedintelui de bloc lamuriri , trebuie sa existe un proces verbal de oferta intocmit de C.E .
corect trebuie sa se afiseze ofertele si decizia ce din care sa rezulte de ce au ales una din firme
Nu trebuie sa se afiseze nimic.
Daca s-a ales o firma din mai multe oferte, aceasta s-a facut in comitetul executiv, s-a intocmit PV si orice proprietar poate consulta acel PV.

procesul verbal nu se afiseaza?
cel putin asa spune legea
Cand afirmati ca "asa spune legea", ar trebui sa ne dati si citatul din legea respectiva.

Alte discuții în legătură

Decizii c.e asociatie de proprietarri ionelpascaru ionelpascaru In legea 196/2018, la art. 55, alin 4 se zice: \"Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri referitor la adunarea generala proprietarilor leg 230/2007 ienupar05 ienupar05 daca la art.25.al(4) din legea 230/2007 se spune asa:\\\'\\\' hotararile adunarii generale se consemneaza in registru procese verbale al asociatiei , se ... (vezi toată discuția)
Obligatia comitetului executiv mikifulgutz mikifulgutz Buna seara. In adunarea generala s-a hotarat zugravirea scarilor. Comitetul executiv cere oferte. Ofertele sunt discutate in comitet si comitetul alege oferta ... (vezi toată discuția)