avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lnternetul si conexiunile dubioase
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lnternetul si conexiunile dubioase

Buna seara,azi am fost sunata de pe un numar de telefon din Slovacia.era un barbat la tel care mi-a spus pe nume(numele de familie si prenume)si m-a intrebat daca mai sunt interesata de job(cand l-am intrebat de unde are datele mele,mi s-a spus ca nu poate sa imi spuna asa ceva).mentionez ca nu am aplicat niciodata pt un job in afara tarii,nu am intrat pe site-urile dubioase niciodata.singurele site-uri unde mi*am dat datele personale au fost best jobs,bizoo cu ani in urma.Intrebarea mea este unde pot sa reclam asa ceva?pt ca pana la urma este furt de date personale.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent abuz din partea bancii- apeleaza persoane care nu au legatura cu creditul vladp33 vladp33 Buna ziua, din 2007 am un credit de nevoi personale fara garantii la o banca comerciala. Am fost cu plata la zi a acestui credit pana in vara cand am ramas ... (vezi toată discuția)
Plangere politie pentru hartuire ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am o problema cu cineva care ma suna cu numar ascuns. Am primit 2 telefoane in martie, dupa care o perioada a incetat. La inceputul lunii mai, am ... (vezi toată discuția)
E corect ce mi se cere pentru angajare...? tatina25 tatina25 Buna ziua,am aplicat pentru un job pe net sui am primit raspuns ,iar pentru a ma pregati ei organizeaza un curs si imi cereau: ,, Pentru inregistrarea la ... (vezi toată discuția)