avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont si salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont si salariu

Buna seara,
Sunt in urmatoarea situatie: executat pentru doua credite. Un executor imi ia 1/3 din salariu si celalalt 1/3 din ce ramane in cont. Cum pot rezolva problema legal ca sa mi se conform legii 1/2 din salariu.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:58, 14 Noiembrie 2015
In mod normal executorii trimit titlurile executorii la firma si acolo se fac retinerile. La cererea dvs. se poate obtine o dovada in acest sens pe care o duceti la banca unde vi se vireaza salariul, pentru ca aceasta sa nu va mai retina nimic sau va puteti intelege cu conducerea firmei sa va dea banii cu numerar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executor judecatoresc. mary7 mary7 Ce legi sau incalcat pentru executare silita de catre un executor judecatoresc fara o actiune in instanta cu proprire pe salariu cind se vireaza de catre firma ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit salarial memesab19 memesab19 Am primit informare atat de la banca cat si de societatea unde lucrez ca s-a infiintat poprire asupra venitului net lunar. Intrebarea mea este foarte simpla : ... (vezi toată discuția)