avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie de Camera Preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie de Camera Preliminara

In cazul in care inculpatul face contestatie asupra incheierii date de presedintele camerei preliminare, despre ce se va vorbi la Curtea de Apel?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:07, 15 Noiembrie 2015
Daca contestati trebuie sa faceti o motivare a contestatiei.
Judecata se va face pe baza motivelor din contestatie.
Criticati motivat incheierea instantei si motivele se vor pune in discutia instantei superioare.
Ce se poate face in cazul in care nu se da inca motivarea instantei si dosarul de contestatie incepe? Se poate cere termen in acest sens?
Veti fi citat de instanta de apel si puteti merge sa studiati incheierea de sedinta inainte de termenul de judecata.
Cand dosarul va ajunge la instanta de apel va exista si motivarea primei instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa contestatie camera preliminara al3xn01 al3xn01 Buna ziua contestatia de la camera preliminara o primesc acasa? (vezi toată discuția)
Atacarea unei sentinte definitive nelegale data de camera preliminara alinsimion alinsimion Buna ziua, Am un dosar penal care a ajuns la Camera Preliminara. Am primit cu posta o adresa de la Tribunal emisa in data de 04.03.2014 prin care mi se ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi atacata o hotarare a camerei preliminare din ianuarie 2015 de catre persoana vatamata si partea civila ? rrocambole rrocambole CUM POATE FI ATACATA O HOTARARE A CAMEREI PRELIMINARE DIN IANUARIE 2015 DE CATRE PERSOANA VATAMATA SI PARTEA CIVILA ? Doresc sa precizez ca in ianuarie ... (vezi toată discuția)