avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se poate pune poprire pe concediu medical?
Discuție deschisă în Executare silită

se poate pune poprire pe concediu medical?

am fost instintat ca mi se va opri din salariu asi vrea sa stiu cam in cat timp poate sa inceapa acesat proprire?si daca sunt in concediul medical poate sa inceteze?va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:31, 16 Noiembrie 2015
poprirea inceteaza la data recuperarii integrale a datoriei. nu se pot popri sume reprezentand indemnizatii pentru concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire concediu maternitate butialina butialina Buna ziua. Sunt angajata la o scoala si am o poprire pe salariu de la ANAF (datorii neplatite ale unei firme ce a fost pe numele meu dar a avut alt ... (vezi toată discuția)
Proprire Ioana3i Ioana3i Buna ziua.Am o proprire pusa pe cont iar in urmatoarele dpua luni voi lua salariu reprezentand concediu prenatal.Se supun proprii si veniturile din concediile ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)