avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Probleme casa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Probleme casa

Buna ziua,nu de mult,am inceput constructia unei case,pe o ulita,dar pe aceea ulita,nu este curentul bagat,nici macar pe strada,mentionez ca sunt 5 case,toate in constructe,si am decis sa strangem toti bani,sa bagam macar retea electrica pe strada,acest lucru trebuie facut de noi,sau trebuie sa mergem la primarie,si treaba o vor rezolva cei de la primarie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:34, 24 Iulie 2009
Buna ziua.

Trebuie sa va adresati Primariei din localitate.
Trebuie sa va adresati in primul rand la Primarie apoi veti coopera cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale madalina.lacatus madalina.lacatus Ce se poate face daca o hotarare de consiliu local nu poate fi pusa in aplicare datorita faptului ca nu este concreta?spre exemplu : s-a facuta o zonare a ... (vezi toată discuția)
Utilitati ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)