avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajarea in propria firma. Necesitate?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajarea in propria firma. Necesitate?

Buna ziua,

Sunt in proces de deschidere a unei firme cu specific de producere si comercializare produse cosmetice. Eu sunt administrator si am un asociat. Amandoua vom produce manual aceste creme. Este necesar ca vreuna din noi sa fie angajata in firma?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 07:31, 16 Noiembrie 2015
Nu exista o asemenea obligatie legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate cosmetice personalizate Daniel.Cristina Daniel.Cristina Buna ziua, As dori sa comercializez produse cosmetice personalizate, de îngrijire (creme, loțiuni de piele, ser, etc).. Ce autorizații sau ce anume ... (vezi toată discuția)
Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta. ManoleGorrell ManoleGorrell Buna! Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta, producerea de creme din ingrediente naturale, si vanzarea lor. Dar nu stiu unde se fac testarile si pe cine ... (vezi toată discuția)
Legislatie distribuire produse cosmetice in interiorul unei cooperative dorin100 dorin100 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: tinand cont ca toate produsele cosmetice care ne sunt puse la dispozitie acum pe piata contin o cantitate mai ... (vezi toată discuția)