avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pt un cass
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pt un cass

Buna dimineata!Am avut un af in BOTOSANI,Din 2008 m-am retras din af pt ca am intrat in cresterea copilului.Ulterior ,sotul meu a decedat,iar eu m-am mutat in Iasi ,la parinti.Am 3 ani de cand lucrez in Iasi,iar acum am poprire pe salar pt un cass .Am fost in Iasi la Finante si aici apar cu 0 datorii.Am sunat la AFP BT unde apar cu 4012 lei.AS vrea sa stiu ,daca beneficiez de legea asta data in sept ,anul curent,care zice ce daca platesc debitul pp,platesc 46,2% din dobanzi si deloc penalitati?SI cum ar trebui sa procedez?Fac cerere la AFP BT,PANA PE 31 DEC?Va rog din suflet sa ma lamuriti!MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Obligativitate declaratii retroactive pe 5 ani la deschiderea pfa clodex clodex buna ziua In sept 2019 am deschis PFA la care nu am inceput activitatea si m-am inrolat in svp caci mi s-a spus ca e obligtoriu unde am vazut declaratii de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Extras banca Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, 1.Spuneti-mi va rog, in cazul in care am de inregistrat acum un extras de banca din septembrie, ce inregistrare contabila fac? Am depus ... (vezi toată discuția)