avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ajutor de minimis
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ajutor de minimis

Vrem sa beneficiem de ajutorul de minimis de la stat. Cu acesti bani vrem sa achizitionam un soft . Avem 3 oferte dar nu stiu cum se procedeaza.Se cumpara intai softul si se deconteaza sau se asteapta aprobarea finantarii si apoi secumpara programul . Cum se face dovada platii,cerem factura celui care ne face programul? Daca proiectul nu se va aproba nu ne permitem sa il cumparam.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POS CONSULT SRL , Consultant credite si finantari 16:01, 1 Noiembrie 2009
Asteptati sa semnati contractul de finantare, apoi daca este achizitie directa, luati 3 oferte, semnati un contract de achizitie directa cu furnizorul de bunuri, iar pe catura sa apara exact ceea ce ati trecut in buget.
Dosarul se face de catre o firma de consultanta? Ce suma se trece in buget,daca nu avem oferte,sau se trece un pret estimativ practicat pe piata?
dydy26 a scris:

Dosarul se face de catre o firma de consultanta? Ce suma se trece in buget,daca nu avem oferte,sau se trece un pret estimativ practicat pe piata?


Dosarul trebuie sa contina, OBIGATORIU, un studiu tehnico-economic, întocmit de o firma de de consultanta cu specialitate în domeniu.Din cat stim..daca nu exista oferte se poate trece un pret estimativ daca suma nu depaseste 15000Euro.


Numai bine
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cpv dorela dorela buna seara, Ma ocup de putin timp de achizitiile directe iar de putin timp a aparut o problema: in domeniul public al primariei se afla 3 cladiri care ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa bianca90 bianca90 Buna ziua. Sunt incepatoare in domeniul achizitiilor :\">si ca sa fie treaba si mai ,,ok,, sunt si singura in compartiment, asa ca nu am cu cine ma consult ... (vezi toată discuția)
Plata minimis 2014 D Tiberiu D Tiberiu Buna ziua, Sunt antreprenor de 12 ani, am 38 de ani, detin mai multe afaceri in domeniul productiei, comertului si a serviciilor. Societati care fac afaceri ... (vezi toată discuția)