avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rambursare impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rambursare impozit

Buna ziua.

De curand am vandut automobilul si cand m-am dus sa scos certificatul fiscal, am primit si un document in care se spunea ca la plata impozitului am un debit de cativa lei, efectiv banii ramasi din cei platiti de mine pe anul asta ca impozit, si anume luna si jumatate cat a mai ramas pana la finalul anului.

Intrebarea mea este acesti bani se mai pot recupera sau raman ai statului pentru totdeauna?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:21, 17 Noiembrie 2015
Se pot recupera sau puteți solicita compensarea cu obligații viitoare(de exemplu impozit pe clădiri),
Pentru restituirea sumei achitate în plus trebuie să depuneți la registratura primăriei o cerere de restituire- model ITL059 -, o copie a documentului de plată si o copie a actullui de identitate al dvs.

cerere model 2009 ITL 059:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar miklossh miklossh Am platit taxa timbru judiciar de 300 lei in vederea deschiderii unui proces pentru recuperarea taxei auto. Intre timp s-a aprobat recuperarea taxei fara ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare dutoiu dutoiu As dori un model de cerere de chemare in judecata a Prefecturi Judetului Prahova reprezentanta teritoriala a Guvernului Romaniei pentru recuperarea Taxei de ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda auto Nusha56 Nusha56 Buna seara Care este procedura de recuperare a unei amenzi auto in urma castigarii procesului cu Politia rutiera ? Data platii amenzii:9.06.2019 Data ... (vezi toată discuția)